Wat is VoetbalSVS? Meer dan een speler-volg-systeem

Een speler-volg-systeem ontwikkeld voor trainers, coördinaten, coaches en technische commissies van voetbalverenigingen uit de laagste amateurklasse tot eerste divisie (betaald voetbal, jupiler league). Van kleine tot grote voetbalverenigingen (schaalbaar).

Een systeem om de prestatie en progressie van uw (jeugd)spelers te beoordelen, monitoren en te analyseren. Geschikt voor elke trainer en elk club in het (amateur)voetbal.

Ook kunt u wedstrijdselectie, opstelling, reserves, formatie, positie, doelpuntenmakers, assists, doelpunttype, wissels, positiewisselingen en kaarten invoeren, waar vervolgens weer statistieken gemaakt van worden. Door slimme gegenereerde statistieken en grafieken (spingrafiek,lijngrafiek,staafdiagram, etc) kunt u uw spelers en team analyseren en inzichtelijk maken hoe spelers individueel en als team beter te maken.

Als trainer kunt u niet alleen de prestatie van uw speler volgen, maar ook de communicatie met uw team efficienter maken en professionaliseren.

U kunt bijvoorbeeld trainingen inplannen (wedstrijden worden automatisch toegevoegd door koppeling KNVB) en door middel van een slim absentie systeem kunnen spelers zelf digitaal hun verhinderingen voor wedstrijden en trainingen doorgeven (als u dat als trainer wilt).

U kunt een clublicentie afnemen voor alle teams binnen uw vereniging of een trainerslicentie afnemen voor een enkel team. In beide gevallen geniet u van de volledige functionaliteit.

Het beheersysteem is volledig beveiligd en responsive wat betekend dat deze geschikt is voor zowel mobiel, ipad, laptop en pc. U kunt dus al op het veld op uw mobiel de nodige informatie vastleggen.

Inkijkje in de keuken? Bekijk de screenshots of vraag een volledig werkende demo aan.


VoetbalSVS:

  1. Gebruiksvriendelijk: geschikt voor op mobiel, dus op het veld gelijk invoeren
  2. Een stabiel platform voor uw technische commissie
  3. Webbased en in de cloud met maandelijkse updates. Bij een update hebben gelijk al onze 175 aangesloten voetbalverenigingen de laatste versie.
  4. Spelers beoordelen en de progressie monitoren
  5. Trainingen en wedstrijden voorbereiden
  6. Dynamisch beoordelingsformulieren per leeftijdscategorie Pupillen/Junioren/Senioren/Keepers
VoetbalSVS op Desktop en Mobiel
Speler volg systeem, SVS, SpelerVolgSysteem